Últimes Notícies

// Posted by :Marc Retamero Castelló // On :dissabte, 13 d’octubre del 2012

El Força Lleida Club Esportiu ha sumat la segona derrota de la temporada a Pamplona (78-73). Malgrat mostrar-se molt encertats en la primera meitat del matx, els deixebles de Joaquín Prado han tornat a baixar el nivell en una segona part en què el conjunt navarrés ha estat superior. Ni els punts de Feliu, Pino i Johnson ni els rebots de Thompson i Calegari han estat suficients per aconseguir la primera victòria de la temporada.

Douglass filtra un pase entre Johnson i Bandoumel (Foto: Dani Vidaurre)

El Força Lleida començava fort. Els de Joaquín Prado s'avançaven en la primera possessió del partit amb un triple de Feliu i ja no deixarien anar el domini del lluminós fins a les acaballes del tercer quart. Una cistella de Thompson després d'una recuperació lleidatana establia el 0-5 i James Johnson, amb un triple i una safata al contraatac, demostrava que els visitants anaven a per totes (3-12). No canviaven massa les coses després de l'obligat temps mort d'Ángel Jareño i l'avantatge lleidatà seguia rondant la desena (7-17). Els de blanc estaven sent molt superiors, amb una defensa agressiva que no deixava jugar còmode al Planasa. Bonhome, molt actiu tant en atac com en defensa, apareixia al rescat dels navarresos però Pino contribuïa amb un triple a que la renda dels seus no minvés. Un triple del nord-americà Stu Douglass tancava el primer assalt amb el resultat de 17-24.

Calegari mostrava el seu bon canell desde la llarga distància ja en el segon quart (19-27) i Pino, també amb un triple, situava el 21-32 al marcador. L'enèsim triple del Lleida, aquest de Miki Feliu, suposava la màxima renda dels de Prado en el partit (24-37) i forçava Jareño a sol.licitar un temps mort. Els catalans estaven veient l'anella com una piscina en el tir exterior (7/10) i això els animà a seguir intentant tirs llunyans que en algunes ocasions eren un xic precipitats. Kasse ho aprofitava per retallar distàncies (31-39), però Joaquín Prado aturava l'encontre a temps. Un triple de Dani Rodríguez, replicat de seguida per Iñaki Narros, situava en vuit la diferència (34-42). Seria la mateixa amb la que s'arribaria al descans, després d'una penetració de l'incombustible Iñaki Sanz (36-44).

El tercer quart començava amb un triple d'Iñaki Narros que evidenciava que els deixebles de Jareño havien sortit més endollats en la segona meitat. L'aler navarrés feia gala de la seva gran qualitat i Bonhome es sumava a la festa local amb un triplàs al límit del temps de possessió (46-48). En un ritme anotador brutal, el gran beneficiat era l'equip de l'Anaitasuna que, després de molt intentar-ho, es posava per sobre en el marcador gràcies a una cistella de Douglass. No obstant, cinc punts de Calegari i un triple a tauler de Pino permetien al Lleida arribar al darrer parcial amb avantatge (58-60).

De nou Narros iniciava un període anotant un triple (61-60) i la banqueta de Joaquín Prado ja no veia el panorama gens clar. El treball de Thompson sota el cèrcol donava vida al Força Lleida però Iñaki Sanz es posava el seu equip a l'esquena i li regalava el control del matx amb un 2+1. A quatre minuts de la conclusió, un altre dels malsons lleidatans, Joaquín Bonhome, anotava un triple que posava en safata el triomf del Navarra (71-65). Després d'arribar a perdre per vuit punts, el Lleida es situava a només tres i disposava de la pilota a 40 segons del final però una inoportuna pèrdua de Dani Rodríguez llençava les opcions de victòria. I si encara en quedava alguna amb el 76-73 a falta de 18 segons, la col.legiada Susana Gómez la feia desaparéixer per complet assenyalant una rigurosa antiesportiva als del Segrià. Finalment, 78-73 i a pensar ja en el duel de la tercera jornada contra un Lobe Huesca que també compta els seus partits per derrotes.

PLANASA NAVARRA: Joaquin Bonhome (4), Vaidotas Volkus (8), Iñaki Sanz (11), Iñaki Narros (11), Ondrej Starosta (12) -cinc inicial- Joao Valente (0), Mario Cabanas (5), Mansour Kasse (5), Alvaro Frutos (3), Anton Savistki (0), Stuart Douglass (9).

FORÇA LLEIDA: James Johnson (11), Dani Rodriguez (5), Alex Thompson (13), Dominic Calegari (12), Miquel Feliu (13) -cinc inicial- Juampi Sutina (0), Djimadoum Bandoumel (2), José Simeón (0), Sergi Pino (13), Pierre Oriola (4).

Parcials: 17-24, 19-20, 22-16, 20-13.